Nytt år

Musikalen på stadsteatern gick över förväntan. Vi känner att många fler måste se den eftersom budskapet är oerhört relevant och viktigt .Att låta det goda ta gott om plats i våra liv. Visa empati alltså Din smärta i Mitt hjärta. Förmågan att känna av hur någon annan kan ha det i livet. Vi ser framför oss att vi spelar upp denna musikal för personer inom socialtjänsten ,polisen, vården, skolan både i Helsingborg och andra kommuner. Alla människor borde se den.

Just nu när vi alla tar lite ”ställtid” liksom maskinerna måste göra, skriver vi nya egna låtar,jobbar på nya dans-koreografier, utvärderar musikalen, kontaktar media.

Tro mej, det här med media är ett arbete för sig som kräver sin kvinna…

Under de femton åren Trumslagaren varit igång har det varit ständiga kontakter med media. Skriva mejl, ringa telefonsamtal, pressmeddelanden, reklam, radiointervjuer,spelningar i TV. Inget av detta kommer av sig självt. Man måste upprätta kontaktnät och hela tiden ligga före i tankarna om vilka som skulle kunna vara intresserade av spelningar med oss.

Tänk ändå att måste behöva marknadsföra EMPATI!!!! Det skulle istället vara så att folk ringer ner växeln i Helsingborgs kommun för att vi ska komma och spela upp musikalen.

Men vi fortsätter med det hårda arbetet. Vi ger aldrig upp med att ta upp fullgott bemötande av människor som är beroende av vår hjälp. Vi ger heller aldrig upp hoppet om att tro på mer Empati, mer omtänksamhet och mer hjärta.

Vi ses 2017. Ring oss på 042-105223

Helen Zenius-Nielsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *