Örkelljunga Forum

En av våra scener karatedans

Vi har just avslutat en miniturné i Örkelljunga med 3 föreställningar.

Det var en bejublad turné med full publiksupport. Det hade kommit 2 bussar från Sydtyskland ,Munster med elever från en socialhögskola. Vi hade gjort översättningar till tyska och även engelska då 15 engelsktalande kom. Härligt att få förmedla tanken om empati. Golv och tak skakade när publiken klappad och visslade, ja till och med skrek.

Tack till Tomas på Forum för mycket trevligt bemötande. Våra deltagare pratar fortfarande om detta. Färdtjänsten kom för sent när Joy skulle hem. De kunde inte finna Forum som är den största byggnaden i Örkelljunga! Hon väntade 35 minuter på att få sätta sig i färdtjänsten. Annars var det två härliga dagar med skratt, god mat och peppning.

Vi ser framemot nästa gig på Pixlapiren den 20 juni. Pixlapiren ligger på Oceangatan mellan Campus och Knutpunkten ut mot havet:) Vi ses där 20 juni  11-15 där kommer att finnas matvagnar och annat roligt. Ta med dej dina vänner och ett glatt humör!

Här ser ni en del av gruppen backstage

Helen och gänget i Trumslagaren

  • Cecilia Lindberg Bossen

    Tack för ni kom och förgyllde för oss alla inom LSS, brukare, ledning mfl. Glad att vi fick chans att ta dit er till oss tillsammans med Tomas och hans Forum. Ni är bäst!// Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *